Pages

Monday, January 24, 2011

Cerita lama Menguris Hati...

Salam.. actually da lama entri2 aku kat blog nie x menceritakan kisah hidup ku...


ahaha...ada org nak tahu ker???

Korang semua tau dak yg aku nie pernah like someone?

Siapakah? Taukah kome semua?



hehehe..



mmg dulu masa muda remaja >skang x muda ka< aku pernah org putih cakap'Fall in Love with somebody' la...



Sbnrnya waktu tu, aku dah tau aku sebnrnya bertepuk sebelah tangan.. tp what the hell kan.. as long dia x kapel ngan sesiapa lagi tyme tu ok what >pemikiran masa muda remaja<



tapi ... something wrong happens somewhere then effect my plan... tiba2 ja aku dapat tau dia da kapel with somebody... huh!!



A year after that aku pindah school>>>to MRSM...

I`m totally lost contact with him...



TWO years searching for new hope and love...

then SPM...2 tahun berlalu



>>>PASUM>>>>UM>>>>



while I`m at UM.. finishing my study... hoping to get better CGPA..



one cold nite.. receive msg from old friends said that something bad happen to him..

can hold my tears anymore... I thought that I already hve no feeling for him...CRYING ..

regreting that these few years back...not even once I tried to tell him that I love him so much...

Now, there is no chance for me to do so...

Hope I could reverse time just to say that someone love you so much...love you deep in my heart...

3 comments:

JiHa said...

mun...apa dh jd ngn dia??
nk tau cter gak..sbr la..xsmestinya dia yg terbaik utk ko..ada lg yg Allah dh tetapkn utk ko..k so jgn sedey2..

Princesseira said...

hehehe.. dia telah kembali kepada Penciptanya..ak x la sedih.. cuma terkilan dia pergi tanpa tahu ada org suka dia..hehehe..
>> just tetiba teringat kesah-kesah lama <<

rozelt @ syaz said...

hoho..sdey nye.....
can't hold my tears too..
jgn sdey2 k..