Pages

Monday, January 16, 2012

Hobby Baru~~~

Hahaha... skang I dah ada hobby baru...that is Crafting using felt...
macam2 dah buat

1. angry bird
2. flower
3. kura-kura
4. love keychain

skang hanya ada picture for love keychain ..tu pun not a good quality pic...
biasa la guna phone cikai ja...
hahaha.....


Belakang

Depan
hehehe...cantik x?

PS: Klu x cantik x mau kawan....hehehe

5 comments:

syaz@rozelt said...

wah rajennye mun..nice!

Merentas Horizon said...

pada satu senggang masa yang lalu. sy juga pernah melalui perasaan ini (suka nak jahit2 craft bagai) atlast.. setelah beli kain semua.. masuk kerja. terus, terperuk je kain2 segala tu.

kof..kof..

*jgn tiru aksi ini. sila terus pupuk semangat menjahit anda.

MAYA said...

salam terjah!!!! :)

cantek..rajin betol awak buat..

Princesseira said...

Syaz: hehehe...bole la...

Sarah: ko yg kena pupuk semangat menjahit tu... tp akan ada satu feeling macam satu kepuasan or apa org kata bahagia la sket bila sesuatu yg kita plan nak buat tu jadi... klu x jadi tu len citer..

MAYA: Wasalam.. Thanks dtg terjah blog ciput saya...
Rajin la jugak nak hilangkan stress punya pasal...

Merentas Horizon said...

ira, tu lah tu. ingat nak angkat mesin jahit sbijik la. mungkin bleh meningkatkan smgt menjahit.

ye le ate impian nak menjahit baju kurung.. mana nk membuatnya klu jahit tangan. huhu