Pages

Saturday, March 23, 2013

Pindah ke X?

Hmmm.... nak pindah ke x nie....
rumah yang sesuai dah jumpa, cuma kena jalan sket je ke luar tuk naik lrt... ok la kan.. boleh bajet sendiri bila nak kuar...

x perlu naik bas...tapi aku macam sayang nak tinggal rumah sekarang..sebab kat sini tmpt mkn bnyk..ada pasar malam ....

So camna nie....
aku nak pindah sbb slalu lmbt g opis...rasa cam x best la plak kan... tp rumah baru tu pun ok gak la.. ada supermarket gaint kat depan..walking distance la..hihihi...

cumanya kena rajin masak le... huhuhu...


6 comments:

little monster, where r u? said...

pindah la, ley dapat feel baru..hehe..

little monster, where r u? said...

pindah, dapat feel baru..

Syaz Rozelt said...

mula2 je rase x best dekat tempat baru..lama2 ok la tu mun..hehe

Princesseira said...

ha ah...dah confirm pon... skng nie tgh bersemangat nak deko bilik..hihihi...

Hasny: ya memang mencari feel baru..dah bosan kat tmpt lama..

Syaz: harap2 mcm tu la..dpt menyesuaikan diri..hihi..

anyway, pindah bersama housemate skang..x de la banyak perubahan sgt..

JiHa said...

mun..pindah kat mne?pindah ngn sape?
xpela..asalkn pegi keje lgi senang mun..nk adapt kejap je..tmpt tinggal skrg penat nk tunggu bas...kan??hehe..

Princesseira said...

jiha: hehe semua pindah skali..hihi..masih sehati sejiwa...
mmg rumah skang kena tunggu bas which take dalam 20 minit tuk sampai lrt klu x jem...hihhi...