Pages

Tuesday, October 18, 2011

Pilihan Yang Patut Dipilih..

Assalamualaikum....

sekarang saya berada didalam dilema.....
Yang mana patut saya pilih, dia, dia atau dia...
Yang pertama nie....
pilihan hati, kira cinta mati lah nie....haish...tp ada halangan kewangan...

yang kedua lak...
pilihan hati yang kedua....klu dpt tu berpuas hati la ...walaupun x dpt yg first choice tadi....
tapi sama jugak...ada halangan.... Mak x brapa suka.....hmmmm.....

yang ketiga...
Yang nie pilihan mak n ayah....lebih kpd pilihan mak sebenarnya...
tp aku x brapa berkenan....hmmmm....

Camner nie.....ada sesiapa leh bg suggestion nak buat mcm mn nie?

dah naik rungsing dah nie....
Sbnrnya aku takut nak g keja sorg2.... klu ada teman tu ok la jgk.....haish...
tapi tu la...semua nie kena pikir masak-masak....

Eh lupa lak nak bagi gmbr pilihan2 di atas td....
ok


Pilihan Pertama

Honda City


Pilihan Kedua

Mazda 2



Pilihan Ketiga

Proton Inspira

Ok!
Yg mana satu patut saya pilih??? ada sesiapa yg de review sal 3 kete nie sila comment yer...saya x nak tersalah pilih...

PS: thanks!

4 comments:

Merentas Horizon said...

pilihlah kereta yang mampu beli. sebab atlast, kereta hanyalah alat untuk kita bergerak.

meskipun mampu beli, fikirkan juga maintenance untuk jangka masa panjang.

^___^ a piece of me.(yg sampai skrg tak beli kereta pun lg :P)

Basyirah Abd Rahman said...

hadoii.. mun ni bikin suspen je! Haha.. basyee suka honda city! Sesuai utk jangka masa yg panjang:) hihi..

Princesseira said...

hehe...
Basyi: memang tujuan nak bagi suspen...hehe tu la honda city is my fav car for this moment la...

Sarah: hihihi...yup maintenance tu penting...

thanks ...

syaz@rozelt said...

uiks..mazda lagi murah dr honda city ke?? syaz x tawu teknikal part sgt..tp suke sangat2 mazda sebab design die smart..hehe