Pages

Tuesday, November 12, 2013

NOVEMBER Yg BUSY

Alhamdulillah... Mak and ayah saya dah selamat tiba di Malaysia 28 Oct 2013 haritu...
Syukur ke hadrat illahi, mereka kembali dengan selamat dan sihat... cuma batuk2 tu biasa la..


jadual untuk bulan NOV 2013 adalah sangat padat..

Busy mengalahkan menteri...

bermula apabila balik kg untuk pilihan raya kecil Dun Sg Limau..
lepas tu balik KL kerja.. ada projek nak start... kat PPUKM.
lepas tu.. nak kena p melawat NUS kat Singapore.. memantau projek kat sana..
lepas tu balik x dan sehari nak kena p Kelantan ada majlis kawin dan trip company...
Lepas tu lagi mungkin site kedua projek akan start end of November..kat Sabah..

Projek sampingan tu x yah kira la.. time-time ujung tahun nie la depa nak serbu..

membebel pon x guna... angkat tangan minta Allah permudahkan semua dan lancarkan perjalanan projek2 kami.

klu menteri lagi busy kot.. hehehe..

lepas tu busy buat report pulak... aiigo.. jgn jadi macam picture kat bawah sudah...


kidnap from google image

PS: update ringkas untuk aktiviti sekitar november..

3 comments:

Syaz Rozelt said...

As Salam mun,
wah bz2 pun berjalan sakan nampak..best la..hihi..insya Allah semua akan dpermudahkan..

Princesseira said...

tu la part yg bagi enjoy sket..
tp part yg pegi singapore tu yg boleh kering poket tu... huhu...

Seri Selaseh said...

kalau yg xde keje kat ofis pon komen macam2... inikan kalau banyak keje.. sama la kita.